Hoe gebruik ik de Dry Ager?

Hoe gebruik ik de DRY AGER? Lees meer over the science of dry aging met onze handleiding in 10 eenvoudige stappen.

1.  Vlees dat wordt gebruikt voor dry aging moet vers zijn. Daarom is het belangrijk om uw vlees direct bij de slager of het            slachthuis te kopen.

2.  Kies voor topkwaliteit vlees van jonge vrouwelijke runderen met voldoende vet goede marmering.

3.  Werk hygiënisch en zorg voor gekoeld transport van het vlees.

4.  Hang het vlees aan de meegeleverde hanger of plaats het op het rooster.

5.  Schakel de DryAger kast aan en hou de deur gesloten.

6.  En nu geduldig 4-6 weken het rijpingsproces afwachten en uitkijken naar een smaaksensatie.

7.  Verwijder de donkere buitenkant van het vlees.

8.  Portioneer het vlees.

9.  Bak het vlees in de pan of grill het op de barbecue.

10.  Vacuummeer of vries de overgebleven stukken. U kunt dit nog ca. 3 jaar bewaren.

© 2016 - 2023 dry-ager.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel